20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συμφώνησαν να συνεχίσουν τον διάλογο Υπουργείο Υγείας και Δήμος Θήρας

Share

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/4/2017) το μεσημέρι η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Θήρας κ. Νίκου Ζώρζου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας με την πολιτική ηγεσία και στελέχη του Υπουργείου Υγείας, στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Υπουργείου, ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Παύλος Πολάκης, η δ/ντρια της 2ης ΔΥΠΕ κ. Όλγα Ιορδανίδου, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος. Συμμετείχε επίσης ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Συρμαλένιος. Από πλευράς του Δήμου Θήρας, εκτός από τον Δήμαρχο κ. Νίκο Ζώρζο, συμμετείχε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Υγείας κ. Ρούλα Μπελλώνια, οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σιγάλας, κ. Γιώργος Χάλαρης και κα Μαρία Αργυρού, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας και κα Σοφία Κίτσου.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, την αξιοποίηση του αεροπλάνου του Ιδρύματος Λούλας και Ευάγγελου Νομικού, καθώς και την μελλοντική χρήση του κτηρίου του πρώην Κέντρου Υγείας Θήρας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Θήρας “μετά από πολύωρη συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού ότι πρέπει να συνεχιστεί ο εποικοδομητικός διάλογος για την επίλυση των θεμάτων που σχετίζονται με τον καλύτερο τρόπο παροχής δημόσιας υγείας στα νησιά μας”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη