Ανακήρυξη Υποψηφίων Εκλογών Επιμελητηρίου Κυκλάδων 2017

Για πρώτη φορά οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία!

Για τις εκλογές για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, που θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά στις 11 Δεκεμβρίου 2017, υπεβλήθησαν 68 αιτήσεις υποψηφιότητας από τον επικεφαλής του συνδυασμού ΙΩΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ του ΠΕΤΡΟΥ ως εξής:

Α. ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ: 18 υποψήφιοι
Β. ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ: 15 υποψήφιοι
Γ. ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ: 16 υποψήφιοι
Δ. ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:19 υποψήφιοι

Δείτε την πλήρη λίστα με τους υποψήφιους: Ekloges2017Ypopsifioi

[adning id="140783"]

Για πρώτη φορά οι εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων θα πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία!

Η Εκλογική Επιτροπή καλεί τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους, να δηλώσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (e-mail) ή τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην ηλεκτρονική ψηφοφορία της 11ης Δεκεμβρίου 2017.

Οι δηλώσεις αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται στην εκλογική επιτροπή επτά (7) τουλάχιστον ημερολογιακές ημέρες προ της ορισθείσης ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή έως και την 4η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και η εκλογική επιτροπή προβαίνει σε αντίστοιχες συμπληρώσεις των εκλογικών καταλόγων.

Επισημαίνεται ότι για τα Νομικά Πρόσωπα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να συμπληρωθούν με μοναδικά – προσωπικά στοιχεία (e-mail ή αρ. κινητού) τόσες δηλώσεις, όσοι και οι εκπρόσωποι που θα ψηφίσουν στις εκλογές. Κάθε φυσικό πρόσωπο ψηφίζει μόνο μία φορά.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη