Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 25-26/11

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Α’ κατηγορία των Κυκλάδων πέτυχε το Σάββατο 25/11 ο ΑΟ Καρτεράδος που επικράτησε του Αστέρα Τραγαίας με 2-1. Για την ίδια κατηγορία η Λάβα Εμπορείου πέρασε εύκολα το πρωί της Κυριακής 26/11 από την έδρα του Αθλητικού Συλλόγου Ίου, όπου επικράτησε με το εντυπωσιακό 1-10! Στον πίνακα της βαθμολογίας για τον 3ο όμιλο της κατηγορίας, στην πρώτη θέση ισοβαθμούν με 18 βαθμούς η Θύελλα Καμαρίου και ο Πανναξιακός, με την ομάδα της Σαντορίνης να έχει πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Λάβα ακολουθεί στην 3η θέση με 11 βαθμούς, ενώ ο Καρτεράδος με τους πρώτους τρεις βαθμούς της νίκης του Σαββάτου, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

Για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Κ12, η μικρή ομάδα της Θύελλας Καμαρίου πήρε την πρώτη της νίκη το Σάββατο 25/11 επί του Πανναξιακού στη Νάξο με 2-3, ενώ μια μέρα μετά ηττήθηκε με 4-1 από τον ΠΑΣ Νάξου.

Στο μπάσκετ, οι άνδρες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από την ομάδα του Πανναξιακού με 49-61, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Κυκλάδων. Παρά τις σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, η ΑΕΣ για τρία δεκάλεπτα αποδείχτηκε ανταγωνιστική, ωστόσο στο τέλος προδόθηκε από την αστοχία της.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη