Ώρα play off για τον ΑΟ Θήρας

Στη μάχη των play off ρίχνεται ο ΑΟ Θήρας αύριο, Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου, ώρα 19:30, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τερμάτισε δεύτερη στην κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει 45 βαθμούς από 15 νίκες σε 20 αγώνες, παίρνοντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά. Ο ΑΟ Θήρας πέτυχε επίσης 15 νίκες σε 20 αγώνες, όμως με συγκομιδή 44 βαθμών που τον έφεραν τρίτο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Στις δύο προηγούμενες φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ο ΑΟ Θήρας είχε πάρει και τα δύο ροζ φύλλα αγώνα, καθώς είχε νικήσει με 3-0 στο ΔΑΠΠΟΣ (6η αγωνιστική) και με 1-3 στην Πυλαία (17η αγωνιστική), κάτι που δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα της Σαντορίνης. Ωστόσο ο παράγοντας “έδρα” έχει μεγάλη βαρύτητα σε τόσο σημαντικούς αγώνες.

“Είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας που έχουμε δύο νίκες επί του Άρη, αλλά τα play off είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ο Άρης θα δείξει πείσμα για να πάρει τη νίκη. Από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη για να φέρουμε την σειρά στη Σαντορίνη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε” δήλωσε ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Γιώργος Ρούσης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο ΔΑΚ Πυλαίας.

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 11/4 στη Σαντορίνη. Καθώς η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες, αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, αυτός θα γίνει και πάλι στην έδρα του Άρη το Σάββατο 14/4.

Με πληροφορίες από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης – www.volleyball.gr

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη