10 χρόνια Vita Epsilon

Δέκα χρόνια παρουσίας στην αγορά της Σαντορίνης μετρά φέτος η Vita Epsilon που το 2008 ξεκίνησε να διακινεί προϊόντα κατάψυξης στους επαγγελματίες μαζικής εστίασης. Η εταιρεία πλέον έχει διευρύνει τη γκάμα προϊόντων της, καλύπτοντας σε καθημερινή βάση ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, catering και γενικότερα κάθε είδους και μεγέθους επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, τόσο στη Σαντορίνη όσο και στις υπόλοιπες Νότιες Κυκλάδες.

Ο εκθεσιακός της χώρος που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, κοντά στην είσοδο του αεροδρομίου, είναι αφιερωμένος στη γαστρονομία. Εκεί, μπορεί κανείς να δει από κοντά προϊόντα που έρχονται για πρώτη φορά στο νησί, να ακούσει προτάσεις, να παρακολουθήσει σεμινάρια, να στήσει ιδέες με τη βοήθεια των εξυπηρετικών ανθρώπων που πλαισιώνουν την εταιρεία.

Έχοντας ως βασικούς πυλώνες τη συσπείρωση και τη διαρκή ανάπτυξη και πρόοδο, η Vita Epsilon επιμένει στην ποιότητα και την ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα και προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, με εξελιγμένους αποθηκευτικούς χώρους και δίκτυο διανομής, με γραφεία τόσο στη Σαντορίνη όσο και στην Αθήνα και με σημαντική ανάπτυξη στις εισαγωγές.

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας ώστε να πάρετε μια γεύση ποιότητας, ποικιλίας, ιδεών, αλλά και πολλών προσφορών που τρέχουν για τη φετινή επετειακή χρονιά.

Τηλ. 2286032430 | www.vitaepsilon.gr

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη