2ο ετήσιο Caldera Arts & Literature Festival στην Οία

Tο βιβλιοπωλείο Ατλαντίδα, “το πιο όμορφο βιβλιοπωλείο του κόσμου” κατά τον Guardian, διοργανώνει το 2ο Caldera Arts & Literature Festival το τριήμερο 28-30 Ιουνίου, στην Οία. Λογοτεχνία, μουσική, κινηματογράφος, χειροτεχνία και άλλες πολλές δράσεις συνθέτουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για μια πρώτη εικόνα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου:

“O Νάνος Βαλαωρίτης, ο Ευγένιος Τριβιζάς μαζί με τον Οράτιο -το αόρατο πράσινο καγκουρό του-, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, η Έρση Σωτηροπούλου, η Ελένη Ξένου, η Ali Smith και όλοι όσοι πιστεύουν στη Δυνατότητα, αγαπούν τα βιβλία, τις ιστορίες και το καλό κρασί, σας περιμένουν για τρεις μέρες λογοτεχνίας, παιχνιδιού και βραδινού γλεντιού με θέα το Αιγαίο! 

Μουσική: Κατερίνα Καφεντζή aka DJ Kafka και live Κρητική μουσική από τους Γιώργο Μαυρομανωλάκη (ούτι, λαούτο, τραγούδι), Δημήτρη Στεφανάκη (λύρα), Μιχάλη Κονταξάκη (μαντολίνο) και Χάρη Μπάκα (κρουστά).

Δημιουργική κουζίνα: Περίτεχνα εδέσματα και ντόπιες γεύσεις από το εστιατόριο παραδοσιακής Κυπριακής κουζίνας Kyprida, το ατμοσφαιρικό καφέ – εστιατόριο Κόκκινο Ποδήλατο και το παραδοσιακά Σαντορινιό Kαντούνι.

Tαξιδέψτε σε μαγικούς κόσμους με τον Ευγένιο Τριβιζά και λάβετε μέρος στο Εργαστήρι Χειροποίητης Βιβλιοδεσίας από την ομάδα των εκδόσεων Paravion Press, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Οίας.

Μαξιλάρια και Μπουκαμβίλιες: συζήτηση με τον Ευγένιο Τριβιζά πίνοντας βυσσινάδα με παγάκια από δροσοσταλίδες στον κήπο του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Φραγκάκου, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Δημιουργίας & Στήριξης και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Φηρών και Εμπορείου.

7η τέχνη κάτω από τα αστέρια: Πέμπτη με Κυριακή προβολές ταινιών στην ταράτσα του βιβλιοπωλείου μετά το ηλιοβασίλεμα.

Tουρνουά Σκάκι: Για ενήλικες και για παιδιά κάτω των 14 ετών – σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Σαντορίνης, υπό την επίβλεψη των Παναγιώτη Φρεντζά και Παντελή Λεούση.”

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη