17.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

30/8-3/9 το 5ο Φεστιβάλ Στρογγύλη – Το πρόγραμμα

Share

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 5ου Φεστιβάλ Στρογγύλη, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο ΔΑΠΠΟΣ. Το φετινό Φεστιβάλ περιλαμβάνει από ροκ συναυλίες μέχρι stand up comedy show, με σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής να δίνουν το “παρών”.

Την έναρξη του Φεστιβάλ στις θα “σημάνει” στις 30/8 η Μαρίνα Σάττι. Η νεαρή τραγουδοποιός που μετράει δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube, μετά τις επιτυχίες “Κούπες” και “Μάντισσα” υπογράφει μαζί με τις Fones ένα μοναδικό και ιδιαίτερα ανατρεπτικό μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από τις σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica τάσεις.

Στις 31/8 η Ματθίλδη Μαγγίρα μεταμορφώνεται, τραγουδά και χορεύει “προσηλυτίζοντας” με το αστείρευτο ταλέντο της τον κόσμο στο “Κατά Ματθίλδην” Ευαγγέλιο, ενώ υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες από τον ελληνικό παλαιό κινηματογράφο μέχρι το Hollywood, και από τα μπουζούκια μέχρι τις μεγαλύτερές μουσικές σκηνές του κόσμου.

Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσεις με μία ανατρεπτική σύμπραξη επί σκηνής, όπου ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Παντελής Αμπαζής, ο Γεράσιμος Γεννατάς, οι Opera Chaotique και η Βανέσα Αδαμοπούλου παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες και πασίγνωστα διαχρονικά τραγούδια.

Στις 2/9 ο Τόνις Σφήνος επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση βάζει τα χίππικά του ρούχα, κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, του ’80 αλλά και του ’90 και παρουσιάζει μία παραγωγή που θα ταρακουνήσει τους θεατές περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, στις 3/9, ο Γιάννης Αγγελάκας έρχεται στη Σαντορίνη σε… θερμοκρασία βρασμού. Πάνω από δυο χρόνια τώρα μαζί με τη μπάντα του, τους 100°C, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν. Με τον δίσκο τους “Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια” στις αποσκευές τους, αλλά και με τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα, θα ταξιδέψουν και θα μας ταξιδέψουν. Η συναυλία αυτή συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι”.

Το Φεστιβάλ Στρογγύλη συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και τον ΔΑΠΠΟΣ και θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου. Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 20:30. Ενιαίο εισιτήριο για όλες τις ημέρες: 20 ευρώ

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη