7 σημαντικά πράγματα για το 100% Hotel Show που ξεκινάει την Παρασκευή 16/11

100% Hotel Show στο MEC Παιανίας από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Αυτά είναι τα επτά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν την επίσκεψή σας:

  1. Την Παρασκευή η έκθεση ανοίγει στις 17:00 και μπορείτε να συναντήσετε κανονικά τις εταιρείες που συμμετέχουν. Δείτε εδώ την σχετική λίστα.
  2. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Hotel Design Awards, ενώ στις 20:30 θα ξεκινήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της έκθεσης.
  3. Για να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής των Hotel Design Awards πρέπει να έχετε δηλώσει ενδιαφέρον στο hda@hotelshow.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
  4. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση ανοίγει στις 10:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριο σας σε αυτό το link.
  5. Οι θέσεις για τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Θα δοθεί προτεραιότητα αυστηρά σε αυτούς που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ.
  6. Εκτός από τα Workshops για πρώτη φορά σε ειδική αίθουσα θα πραγματοποιηθούν και τα νέα Hospitality Semimars για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.
  7. Γενικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στο ειδικό section του επίσημου website του 100% Hotel Show.

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη