16.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχική Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και διαφήμισης

Το Atlantea αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απευθυνθείτε σε όσους αναπτύσσουν επαγγελματικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Σαντορίνη, εργάζονται ή αναζητούν εργασία στις επιχειρήσεις του νησιού, είναι μόνιμοι κάτοικοι ή διαθέτουν παραθεριστική κατοικία στο νησί.

Είμαστε ειδησεογραφικό – ενημερωτικό portal με έδρα τη Σαντορίνη, που προσφέρει αξιόπιστη και υπεύθυνη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τη Σαντορίνη, τις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο καθώς και σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Εκτός από την παρουσία μας στο διαδίκτυο έχουμε ενεργή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter, Instagram και YouTube και περιλαμβανόμαστε στις Ειδήσεις Google (Google News).

Το portal μας απευθύνεται στους κατοίκους της Σαντορίνης, τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, τους Σαντορινιούς και τους φίλους του νησιού από άλλες περιοχές, καθώς και στους ιδιοκτήτες παραθεριστικών κατοικιών στο νησί.

Κάθε βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αποστέλλουμε newsletter, σε περισσότερους από 4000 παραλήπτες, με τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύσαμε τις προηγούμενες 24 ώρες.

Το Atlantea έχει συνεχώς αυξανόμενη αναγνωσιμότητα από το 2012, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του και διατηρεί αδιάκοπα την πρώτη θέση με σημαντική διαφορά έναντι των άλλων μέσων ενημέρωσης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Σαντορίνης. Επίσης, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση μεταξύ των μέσων ενημέρωσης των Κυκλάδων.

Συγκριτικά στοιχεία θεάσεων σελίδων και μοναδικών επισκεπτών

Θεάσεις σελίδων (page views) και μοναδικών επισκεπτών (unique visitors) για τα έτη 2012 – 2023

Μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί με εθνική κάλυψη, καθώς και ένας σημαντικός αριθμός τοπικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών έχουν αξιοποιήσει ή συνεχίζουν να αξιοποιούν τις δυνατότητες διαφήμισης που παρέχει το Atlantea.

Το Atlantea προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων προβολής και διαφήμισης, όπως:

  • Εμφάνιση banners διαφόρων διαστάσεων και θέσεων.
  • Προωθητικά άρθρα (advertorials και native)
  • Ρεπορτάζ και αφιερώματα
  • Συνεντεύξεις σε κείμενο ή/και σε βίντεο
  • Διαγωνισμούς
  • Προώθηση στη σελίδα του Atlantea στο Facebook, η οποία διαθέτει πάνω από 17400 ακόλουθους (Ιανουάριος 2024).

Το είδος και η διάρκεια της διαφημιστικής προβολής στο Atlantea μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τους στόχους που επιθυμείτε να επιτύχετε και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Πληροφορίες: Μαρία Λιάτσου (marl@heliotopos.net/6944655514) 

Περισσότερα για το Atlantea, τη δομή και το περιεχόμενό του μπορείτε να δείτε στη σελίδα Ταυτότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα Φηρά

0
Τη λήψη Κανονιστικής Απόφασης για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοινότητα Θήρας (Φηρών) για όλο το χρόνο αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας στη συνεδρίαση της...

Σαντορίνη: Παρουσίαση βιβλίου “Πότε κοιμούνται τα δέντρα;” το Σάββατο 23/3

0
Οι εκδόσεις Ιωλκός παρουσιάζουν στη Σαντορίνη το νέο μυθιστόρημα της Αντωνίας Βελισσαράτου "Πότε κοιμούνται τα δέντρα;". Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 23/3, ώρα...

Τέσσερις αλλαγές στην καθημερινότητά μας που φέρνει το νομοσχέδιο “Πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες”

0
"Ο πολυδιάστατος εκσυγχρονισμός του κράτους και η ενίσχυση του νέου αναπτυξιακού προτύπου της χώρας, χρειάζονται μια σύγχρονη και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, φιλική προς τους...

Volley League γυναικών: Η ανασκόπηση της 21ης αγωνιστικής

0
Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του στη Volley League γυναικών, επικρατώντας στο κλειστό της Βούλας...
Χαρταετοί

Σαντορίνη: Μακριά από την περιοχή του αεροδρομίου το πέταγμα των χαρταετών

0
Με ανακοίνωσή του, ο Αερολιμενάρχης Θήρας Δημήτρης Γάκης ενημερώνει ότι για λόγους ασφάλειας των πτήσεων και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας απαγορεύεται η ανύψωση χαρταετών...
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης