20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Aegean Jazz” από τον Βασίλη Ρακόπουλο την Πέμπτη στο SAF

Share

Με μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική συναυλία συνεχίζονται το βράδυ της Πέμπτης 24 Αυγούστου οι εκδηλώσεις στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, στη Βλυχάδα. Ο Βασίλης Ρακόπουλος και τέσσερις ακόμα καταξιωμένοι μουσικοί προσεγγίζουν με σύγχρονη ματιά τα μελωδικά και ρυθμικά ιδιώματα των Κυκλάδων και της ευρύτερης Μεσογείου και προτείνουν σύγχρονες εκδοχές ανάπτυξής τους δίνοντας γόνιμο έδαφος σε φωτεινούς αυτοσχεδιασμούς.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα πειραματικού ήθους που διατηρεί συγγένεια με αυτό που διεθνώς περιγράφεται με τον όρο “intuitive music”. Δεν είναι μόνο οι πρωτότυπες συνθέσεις που απεικονίζουν και προβάλλουν τη λιτότητα του μεσογειακού ιδιώματος, αλλά και ο τρόπος προσέγγισης και ερμηνείας που αναζητά έναν ήχο ανάτασης, έναν ήχο αντίστοιχο με το φως των Κυκλάδων.

Συντελεστές:
Τρομπέτα: Ανδρέας Πολυζωγόπουλος
Μπάσο: Ντίνος Μάνος
Πλήκτρα: Μάξιμος Δράκος
Τύμπανα: Βασίλης Ποδαράς
Κιθάρα: Βασίλης Ρακόπουλος

Ώρα έναρξης: 21:30 | Είσοδος: 15 ευρώ και 12 ευρώ (μειωμένο)
Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: καθημερινά 10:00-20:00

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη