Αεροδρόμιο – Οία σε 20 λεπτά. Δόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος δρόμος

Φωτογραφία Κώστα Κωνσταντινίδη | 4/7/2018

Αυτή τη φορά τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα!
Ασφαλτοστρώθηκαν σήμερα (4/7/2018) τα τελευταία 300 μέτρα του νέου δρόμου Αεροδρόμιο – Οία και νωρίς το απόγευμα δόθηκαν στην κυκλοφορία. Με συνετή οδήγηση η διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι την Οία διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Φωτογραφία Κώστα Κωνσταντινίδη | 4/7/2018

450 κυβικά μέτρα πίσσας στρώθηκαν από νωρίς το πρωί και έγραψαν τον επίλογο μιας τετράχρονης πορείας που συνοδεύτηκε από ενστάσεις και εντάσεις, προσφυγές, ασφαλιστικά μέτρα, καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων, γκρίνιες κλπ.

Φωτογραφία αρχείου Atlantea | 14/3/2014

Όταν ξεκίνησε το έργο, τον Μάρτιο του 2014, φωτογραφία πάνω, πολλοί ήταν σίγουροι ότι δεν θα τελειώσει ποτέ και ακόμα πιο πολλοί αυτοί που έλεγαν ότι είναι ένα έργο που δεν χρειαζόταν η Σαντορίνη. Τα δεδομένα όμως στο νησί έχουν πια αλλάξει. Αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς οι μόνιμοι κάτοικοί του και ακόμα γρηγορότερα οι τουρίστες που το επισκέπτονται.  Αυτό μεταξύ των άλλων σημαίνει περισσότερα οχήματα, μικρά και μεγάλα, που ασφυκτιούν στο υπάρχον οδικό δίκτυο και είναι φυσικό ο δρόμος αυτός να δώσει λύση σε μια σειρά κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Η Σαντορίνη έχει πλέον προβλήματα αστικού τύπου σε όλους του τομείς των υποδομών και του περιβάλλοντος. Το τίμημα της επιτυχίας και συνάμα η ευκαιρία για συγκράτηση και ορθολογική διαχείριση της υπάρχουσας κατάστασης.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη