14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Αφρός & Φυσαλλίδες 2017” την Κυριακή στην Αθήνα

Share

Ελληνικά και ξένα αφρώδη κρασιά και σαμπάνιες δίνουν ραντεβού την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Αθήνα, για την έκθεση Αφρός και Φυσαλλίδες 2017. Δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, η διοργανώτρια εταιρεία Vinetum μας προσκαλεί στην πιο εορταστική γευστική δοκιμή του 2017, όπου η οινική απόλαυση αναδύεται στον αφρό, με τα καλύτερα αφρώδη κρασιά της ελληνικής αγοράς.

Απ’ όπου κι αν προέρχονται, τα αφρώδη κρασιά είναι γοητευτικά, μαγικά, συναρπαστικά και ελκυστικά. Η πατρίδα τους, η Καμπανία, έγινε πασίγνωστη χάρη σε αυτά, ωστόσο αφρώδεις οίνους παράγουν πολλές άλλες περιοχές και χώρες. Στην εκδήλωση Αφρός & Φυσαλλίδες θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Prosecco, τα Spumante, τα Brachetto και τα Moscato d’Asti της Ιταλίας, τα Crémants και τις Champagne της Γαλλίας, τα Cavas της Ισπανίας και φυσικά τα ελληνικά αφρώδη κρασιά, ο αριθμός των οποίων αναπτύσσεται ταχύτατα. Εκτός από τα γνωστά Αμυνταίου, Ζίτσας, Πελοποννήσου και Ρόδου, στην εκδήλωση θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και να εντυπωσιαστείτε και από τα αφρώδη Αττικής, Θεσσαλίας, Κρήτης, Λήμνου και Σαντορίνης.

Ώρες λειτουργίας:
12:00-14:00 μόνο για επαγγελματίες και φοιτητές οινολογίας (δωρεάν είσοδος με την επίδειξη επαγγελματικής κάρτας/φοιτητικής ταυτότητας)
14:00-20:00 για οινόφιλους (είσοδος 8 ευρώ – περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη