19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αγώνες ιστιοπλοΐας στη Ρόδο, 23-25 Μαρτίου

Με τη συμμετοχή αθλητών από τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη

Share

Από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου, θα διεξαχθεί στη Ρόδο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου & Κρήτης για σκάφη Optimist & Laser 4,7 με τη συμμετοχή 200 ατόμων, αθλητών, προπονητών και επιτροπών. Οι συμμετοχές θα είναι από τους Ναυτικούς Ομίλους: Ρόδου, Άνδρου, Σύρου, Κω, Πάρου, Σάμου, Αντίπαρου, Μήλου, Σαντορίνης, Χίου και Κρήτης.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί ένα σκαλοπάτι για τους αθλητές των Ναυτικών Ομίλων να διακριθούν και να τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν μέρος στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα των κατηγοριών τους αλλά και στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Συνδιοργανωτής των αγώνων είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με αυτή την αφορμή, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Δωδεκανήσου, κος Νίκος Νικολής, τόνισε:

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ούσα αρωγός και συνδιοργανώτρια σε περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας, έχει ανοίξει άλλο ένα κεφάλαιο στην θεματολογία του προσφερόμενου σημαντικού τουριστικού προϊόντος που ονομάζεται αθλητικός τουρισμός.

Η Ρόδος, ιδιαίτερα λόγω της δυνατότητάς της να διαθέτει σκάφη στους συμμετέχοντες μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής των ενδιαφερομένων αθλητών τόσο των ομίλων όσο και του εξωτερικού, δίνει την δυνατότητα στους αθλητές της περιφέρειάς μας να δείξουν τις δυνατότητές τους, διεκδικώντας θέσεις στις εθνικές ομάδες αλλά και άλλες διακρίσεις γενικότερα, που έχουν βάλει στόχο και για το οποίο τόσο πολύ δουλεύουν όλοι οι Ιστιοπλοϊκοί Όμιλοί μας κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες στη θάλασσα όπου είναι η ζωή τους”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη