Αλλαγές στα ΚΤΕΛ προς Φηροστεφάνι, Ημεροβίγλι, Οία – Ανάσα για το κέντρο των Φηρών

Σημαντική ελάφρυνση στον κυκλοφοριακό φόρτο στο κέντρο των Φηρών έχουν φέρει οι τροποποιήσεις σε κάποια από τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Σαντορίνης που είναι σε ισχύ από τα μέσα Αυγούστου.

Πλέον έχει ξεκινήσει η νέα κυκλική λεωφορειακή γραμμή Φηρά – Ημεροβίγλι – Φηροστεφάνι – Φηρά μέσω του μικρού περιφερειακού, με συχνότητα δρομολογίων ανά 40 περίπου λεπτά.

Επίσης, στη γραμμή Φηρά-Οία μόνο τα τρία πρώτα πρωινά δρομολόγια (06:50, 08:30 και 09:15) περνούν πλέον από την πλατεία των Φηρών και συνεπώς ακολουθούν τον παλιό δρόμο μέσα από το Φηροστεφάνι και το Ημεροβίγλι, πριν φτάσουν στην Οία. Τα υπόλοιπα δρομολόγια της ημέρας από τα Φηρά προς την Οία γίνονται μέσω του νέου περιφερειακού δρόμου.

Στην επιστροφή από Οία για Φηρά, όλα τα λεωφορεία χρησιμοποιούν τον παλιό δρόμο, επομένως περνούν και από Ημεροβίγλι και Φηροστεφάνι.

Όσοι βρίσκονται σε Φηροστεφάνι ή Ημεροβίγλι και θέλουν να κατευθυνθούν προς την Οία, με εξαίρεση τα τρία πρώτα πρωινά δρομολόγια, θα πρέπει να πάρουν το λεωφορείο για Φηρά, είτε το κυκλικό είτε αυτό που επιστρέφει από την Οία, και από εκεί να μετεπιβιβαστούν σε άλλο για Οία.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη