Αλλαγή διοίκησης στο Γ.Ν. Θήρας

Αποχωρεί από τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας η αντιπρόεδρος της ΑΕΜΥ ΑΕ και εντεταλμένη σύμβουλος της εταιρείας κα Μαρία Μαυρικάκη, η οποία ασκούσε τα καθήκοντά της από τον Οκτώβριο του 2016. Κατά τη σημερινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΓΝ Θήρας, παρόντος του Αν. Υπουργού Υγείας κου Παύλου Πολάκη, η κα Μαυρικάκη εξέθεσε τα πεπραγμένα της διοίκησης του νοσοκομείου κατά τον τελευταίο χρόνο, ολοκληρώνοντας έτσι τη θητεία της στη διοίκηση του ΓΝΘ. Όπως είναι γνωστό, η τρέχουσα θητεία του ΔΣ της ΑΕΜΥ λήγει στις 31/12/2017. Ο κος Πολάκης σήμερα δεν ξεκαθάρισε ποιο θα είναι το επόμενο διοικητικό μοντέλο ούτε το ποια άτομα θα το σχηματίζουν, αναφερόμενος πάντως στην κα Μαυρικάκη δήλωσε ότι θα αξιοποιηθεί αλλού.

[adning id="140783"]


Στο πλαίσιο της σημερινής εκδήλωσης, έγινε και η τελετή αγιασμού του αξονικού τομογράφου που λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2017 στο νοσοκομείο, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από 600 αξονικές τομογραφίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού και Νήσων Επιφάνιος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ν. Μανιός και Ν. Συρμαλένιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μ. Καφούρος, εκπροσωπώντας τον Δήμο Θήρας, o πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Εμ. Καραμολέγκος, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, συλλόγων και φορέων του τόπου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Στη σύντομη ομιλία του ο κος Πολάκης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία αλλά και στο μέλλον του νοσοκομείου, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν.

Ακολουθεί βίντεο με την ομιλία του κου Πολάκη όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο Facebook:

Ακολούθησε σε εορταστικό κλίμα απονομή τιμητικών πλακετών σε εκπροσώπους κρίσιμων τομέων του ΓΝΘ και σε ανθρώπους εκτός νοσοκομείου που βοηθούν την εύρυθμη λειτουργία του, μεταξύ αυτών στον κ. Νίκο Βάλβη, ο οποίος σε ηλικία 82 ετών είναι στην πρώτη γραμμή των εθελοντών.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη