Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ

Τα επόμενα βήματα για τους ωφελούμενους γονείς - Τι ισχύει για τη Σαντορίνη

Ανακοινώθηκαν σήμερα (4/7) από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης τα οριστικά αποτελέσματα για τους ωφελούμενους της δράσης “Εναρμόνηση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”, που επιδοτεί την φοίτηση μικρών παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Όσες μητέρες είχαν κάνει αίτηση, μπορούν να δουν τα οριστικά αποτελέσματα εδώ.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) είναι τα παρακάτω:

– Να εκτυπώσουν την αξία τοποθέτησης για κάθε παιδί από την ειδική εφαρμογή “οριστικά αποτελέσματα” της ΕΕΤΑΑ
– Να απευθυνθούν μέχρι και την 1/9/2017 σε οποιαδήποτε Δομή επιλέξουν για την εγγραφή του παιδιού τους
– Να υπογράψουν τη σύμβαση με τον φορέα της επιλογής τους (σε τρία αντίγραφα, ένα για τον/την ωφελούμενο/η, ένα για τον φορέα και ένα για την ΕΕΤΑΑ.
– Να υπογράψουν την εξουσιοδότηση προς την ΕΕΤΑΑ για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό τους
– Προκειμένου να ενεργοποιηθεί το voucher, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου στην ειδική εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη από την ΕΕΤΑΑ από 25/8 έως 5/9 και να προσκομίσουν στη Δομή τη βεβαίωση που εκτυπώνεται από την εφαρμογή.

[adning id="140783"]


Τι ισχύει για τη Σαντορίνη
Με βάση τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, 45 παιδιά δικαιούνται την επιδότηση για να τοποθετηθούν στις Δομές του νησιού, ενώ 35 μένουν εκτός λόγω εξάντλησης του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να απευθύνονται από την Πέμπτη 6 Ιουλίου στον Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας (κλειστό γυμναστήριο, Καρτεράδος) τηλ.: 2286031075, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 έως 13:00, προκειμένου να ξεκινήσουν την διαδικασία εγγραφής των παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Επισκοπής Γωνιάς και της Οίας.

Θυμίζουμε ότι για το διάστημα 6-21 Ιουλίου ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας θα δέχεται αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τη φιλοξενία νηπίων στους δύο παραπάνω παιδικούς σταθμους, στις θέσεις που δεν προορίζονταν για το ΕΣΠΑ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη