22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναπολώντας τις εκδηλώσεις του SAF

Share

Με 28 ξεχωριστές βραδιές πολιτισμού εμπλούτισε τα φετινά πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης το φεστιβάλ του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης (SAF), που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Προσφέροντας μεγάλη θεματική ποικιλία, το φεστιβάλ κάλυψε διαφορετικά κοινά, που συμμερίστηκαν το όραμα του SAF για έμπρακτη επένδυση στον πολιτισμό, την παιδεία και τον εναλλακτικό τουρισμό.

saf_maraveyias
Κωστής Μαραβέγιας – 19/7/2016
saf_siopi
Θέατρο της σιωπής – 9/8/2016
saf_lunatics
Lunatics – 21/8/2016
saf_ornithes
Όρνιθες – 26/7/2016

Θέατρο, χορός, μουσική, συναυλίες, κλασική και νέα δραματουργία, θέατρο για παιδιά και εφήβους, βουβό θέατρο, αρχαίο θέατρο με αγγλικούς υπέρτιτλους, ποίηση και φιλοσοφία ήταν μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά των εκδηλώσεων που αγκάλιασε το κοινό της Σαντορίνης από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2016.

saf_xarhakos
Σταύρος Ξαρχάκος – 5/8/2016
saf_malamas
Σωκράτης Μάλαμας – 29/8/2016
saf_socrates
Socrates now – 6/9/2016

Βρισκόμαστε σε ευχάριστη αναμονή των επόμενων βημάτων που σχεδιάζει το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης για φέτος τον χειμώνα και το καλοκαίρι του 2017.

Φωτογραφίες: Κώστας Κωνσταντινίδης

[hr style=”single”]

Θυμίζουμε ότι στους χώρους του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης, στη Βλυχάδα, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου είναι σε εξέλιξη οι εκθέσεις: “Fata Morgana” στο πλαίσιο του Ελληνο-Ολλανδικού φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης ORANGE WATER, “Δράση και Χειρονομία” του Αποστόλη Ζολωτάκη και “High Frequency Vibration” της γλύπτριας Kelly.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη