Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 17-18/12

Με ανάμεικτα συναισθήματα έμειναν οι φίλαθλοι της Σαντορίνης από τα αποτελέσματα των ομάδων του νησιού κατά το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου.

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας επικράτησε με 3-1 σετ της Θέτιδας Βούλας για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Με την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος, ο ΑΟΘ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και πλέον επικεντρώνεται στη ρεβάνς με την Hapoel Kfar Saba την Τετάρτη 21/12 στο ΔΑΠΠΟΣ για την πρόκριση στους 16 του CEV Cup.

Στο μπάσκετ, για την 10η αγωνιστική της Γ εθνικής, μετά από έναν αγώνα που έσπαγε καρδιές, η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ηττήθηκε στην παράταση από τον ΟΦΗ εκτός έδρας με μόλις έναν πόντο διαφορά, 89-88.

Στο ποδόσφαιρο, για την 13η αγωνιστική στη Γ εθνική ο Πανθηραϊκός πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Θύελλας Ραφήνας με 0-1, με γκολ του Περιάλη, που τον ανέβασε στην 7η θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου, ανάμεσα σε 15 ομάδες.

Για την 10η αγωνιστική στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Λάβα Εμπορείου νίκησε εντός έδρας με 3-0 τον ΑΟ Πάγου, ενώ η Θύελλα Καμαρίου έχασε στη Σύρο με 2-0 από τον πρωτοπόρο ΑΟ Σύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη