Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου

Η καθυστερημένη άφιξη της ομάδας κορασίδων του ΑΟ Ερμούπολης στη Σαντορίνη, λόγω βλάβης του Aqua Spirit, έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων του Final 4 μπάσκετ Κυκλάδων, και οι τελικοί διεξάγονται σήμερα (Δευτέρα) αντί για Κυριακή όπως είχαν προγραμματιστεί αρχικά. Τα εισιτήρια για τον τελικό έχουν πάρει η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης που νίκησε τον Περιστεριώνα με 56-42 και ο ΑΟ Ερμούπολης που νίκησε τον Μαρπησσαϊκό με σκορ 70-26.

Στον αγώνα μπάσκετ των ανδρών της ΑΕΣ, για την 21η αγωνιστική της Γ’ εθνικής, η ομάδα της Σαντορίνης ηττήθηκε από την ομάδα Πόλις Καλλιθέας με 68-89 και έχασε την ευκαιρία να πάρει βαθμολογική ανάσα για την παραμονή της στην κατηγορία. Παρά την ήττα, η ΑΕΣ παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πλέον θέτει βασικό στόχο τουλάχιστον 3 νίκες στα επόμενα παιχνίδια για να μην μπει σε περιπέτειες.

[adning id="140783"]

Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Γ’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου και ο Πανθηραϊκός που ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Αγ. Ιερόθεο.

Για την Α’ κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Λάβα Εμπορείου επιβλήθηκε εντός έδρας του Φιλωτίου με 3-2.

Για την κατηγορία Κ12 του πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου έδωσε δύο αγώνες στην Πάρο, χάνοντας με 2-1 από τον ΑΟ Πάρου και κερδίζοντας με 1-3 τον Αστέρα Μαρμάρων. Η αντίστοιχη ομάδα της Λάβας Εμπορείου έχασε εκτός έδρας με 5-0 από τον ΠΑΣ Νάξου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη