Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσαν στους φιλάθλους της Σαντορίνης οι επιδόσεις και τα αποτελέσματα των ομάδων του νησιού, εντός και εκτός έδρας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (21-22/1).

Στο ποδόσφαιρο, για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Α’ κατηγορία, η Θύελλα Καμαρίου πέτυχε σκορ 4-0 απέναντι στον ΑΟ Πάρου, ενώ η Λάβα Εμπορείου νίκησε 2-1 τον Πανναξιακό. Μετά από 10 αγώνες η Λάβα Εμπορείου ισοβαθμεί με την Άνω Μερά στη 2η θέση με 21 βαθμούς και ακολουθεί η Θύελλα Καμαρίου με 19. Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί ο ΑΟ Σύρου με 27 βαθμούς.

Για την Β’ κατηγορία, ο Καρτεράδος πέτυχε εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Νάξου με 2-3 και μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση του 2ου ομίλου με 8 βαθμούς.

Στο μπάσκετ, οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης έκαναν το 5 στα 5 καθώς επιβλήθηκαν εντός έδρας κόντρα στη νέα ομάδα του Πλοηγού Αντιπάρου με 53-40. Αντίθετα, οι άνδρες της ΑΕΣ που ταξίδεψαν στην Αταλάντη για τον αγώνα με τον Λοκρό, ηττήθηκαν με 95-71. Οι αθλητές μαζί με τον προπονητή τους κ. Χάρη Πεταλωτή έχουν στη διάθεσή τους μία εβδομάδα για να διορθώσουν τις αδυναμίες έτσι ώστε να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Στο βόλεϊ, για την 14η αγωνιστική της Α1 γυναικών ο ΑΟ Θήρας έχασε με 3-2 από την Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Παρά τη βαθμολογική απώλεια, παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη