Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου, 16-17/12

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το τελευταίο αθλητικό Σαββατοκύριακο της χρονιάς για τις ομάδες της Σαντορίνης.

Αναλυτικά:

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας επικράτησε εύκολα στην έδρα του με 3-0 σετ της Κορίνθου για την 10η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, αποτέλεσμα που τον φέρνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας να ισοβαθμεί με τους Μακεδόνες.

Στο ποδόσφαιρο, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Γ’ εθνική, αν και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, ο Πανθηραϊκός ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 92ο λεπτό του παιχνιδιού. Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου ήταν σαρωτική στην έδρα του ΠΑΣ Νάξου, όπου επικράτησε με 0-7 διατηρώντας το αήττητο σε όλο τον πρώτο γύρο του 3ου ομίλου. Με σκορ 8-0 επιβλήθηκε και η Λάβα Εμπορείου του ΑΟ Καρτεράδου.

Στο μπάσκετ, για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων, οι άνδρες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης επιβλήθηκαν στο ΔΑΠΠΟΣ του Μαρπησσαϊκού με το εντυπωσιακό 91-62. Για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Επαλαίμαχοι – Α.Ε.Σ Παίδες 54-62, Ζευς – Βετεράνοι 20-0 (α.α.), Αετός 1 – Λύκοι 75-52, Α.Ε.Σ Έφηβοι – Αετός 2 20-0 (α.α.).

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη