Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 18-19/11

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν το Σαββατοκύριακο 18-19/11 οι ομάδες της Σαντορίνης στους φιλάθλους τους, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις πανηγύρισαν θετικά αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα:

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας πέτυχε ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί του Άρη με 3-0 για την 6η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τον Ολυμπιακό.

Στο ποδόσφαιρο, για την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου πέτυχε την έκτη της νίκη σε έξι παιχνίδια, επικρατώντας του Καρτεράδου με το εντυπωσιακό σκορ 9-0! Η ομάδα του Καμαρίου οδηγεί τη βαθμολογική κούρσα του 3ου ομίλου με 18 βαθμούς, με τον Πανναξιακό να ακολουθεί στη 2η θέση με 15 βαθμούς. Για την ίδια κατηγορία, η Λάβα Εμπορείου νίκησε με 1-0 το Φιλώτι, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κ14 στις Κυκλάδες, η Θύελλα Καμαρίου έχασε με 0-3 από τον Πανθηραϊκό, ενώ για την Κ12, ο Πανθηραϊκός που είχε εκτός έδρας διπλή αποστολή στη Νάξο, νίκησε τον Πανναξιακό με 0-1 και έχασε από τον ΠΑΣ Νάξου με 4-3.

Τέλος, για το Κύπελλο ποδοσφαίρου των Κυκλάδων, επικράτησε στην Πάρο του Μαρπησσαϊκού με το εντυπωσιακό 0-6.

Στο μπάσκετ, για τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Γερόλυκοι – Ζευς 67-75, 2 Brothers – Α.Ε.Σ Παίδες 70-83 και Α.Ε.Σ Έφηβοι – Βετεράνοι 66-68.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη