Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 26-27/11

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσαν στους φιλάθλους της Σαντορίνης με τις αποδόσεις τους και τα αποτελέσματα που έφεραν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες του νησιού.

Στο ποδόσφαιρο:
– Για την 10η αγωνιστική στη Γ εθνική κατηγορία, ο Πανθηραϊκός εντός έδρας ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ερμή Ζωνιανών. Η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο όμιλο με 10 βαθμούς. – Για την Α κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Λάβα Εμπορείου νίκησε στην έδρα του το Φιλώτι με 0-3 και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας  με 15 βαθμούς. Η Θύελλα Καμαρίου που είχε ρεπό βρίσκεται στη 2η θέση ενώ προπορεύεται ο ΑΟ Σύρου με 21 βαθμούς, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα, από την ομάδα της Άνω Μεράς.
– Για την Β κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Καρτεράδος επικράτησε εντός έδρας με 4-0 του Αστέρα Μαρμάρων.
– Στην Κ16 του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός νίκησε στη Νάξο το Φιλώτι με σκορ 1-4.

Στο μπάσκετ:
– Η ανδρική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, αν και παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα της, γνώρισε βαριά ήττα με 75-93 από τον -τρομερά εύστοχο από την γραμμή των 6,75- Έσπερο Λαμίας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής. Παρά την ήττα, η ομάδα εντοπίζει τα αδύνατα σημεία της και υπάρχει αισιοδοξία πως, δουλεύοντας πολύ στους αυτοματισμούς που πρέπει σιγά σιγά να αποκτήσει, σύντομα θα δείξει άλλο πρόσωπο.
– Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων των κορασίδων, η ΑΕΣ νίκησε εκτός έδρας τον Πανναξιακό με σκορ 41-51.
– Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στους εφήβους, η ΑΕΣ πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Φαναριών με 48-65.

Στο βόλεϊ:
– Για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΑΟ Θήρας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άρη στο τάι μπρέικ με 3-2. Ο περσινός φιναλίστ το πρωταθλήματος δεν έχει δείξει ακόμα σημάδια σταθερότητας και με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα βρίσκεται μεν στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας χάσει όμως πολύτιμους βαθμούς που επιτρέπουν στους συνδιεκδικητές της 4άδας να τον πλησιάζουν απειλητικά.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη