Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου, 29-30/10

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες ποδοσφαίρου της Σαντορίνης το περασμένο Σαββατοκύριακο, 29-30/10.

Ο Πανθηραϊκός έπαιξε μετά από καιρό στην έδρα του και με την υποστήριξη των φιλάθλων του έφτασε στη νίκη με 3-0 επί του ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την 7η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Τα γκολ για τον Πανθηραϊκό σημείωσαν οι Λούκα (16′), Μωραΐτης (86′) και Περιάλης (91′). Η ομάδα της Σαντορίνης μετά από 6 αγώνες μετρά από 2 νίκες, ήττες και ισοπαλίες και με 8 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογικής κατάταξης (ανάμεσα σε 15 ομάδες).

Για την 5η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Λάβα Εμπορείου επικράτησε με 3-0 επί του ΑΟ Μυκόνου, ενώ η Θύελλα Καμαρίου νίκησε με 2-0 τον ΑΟ Πάγου. Μετά από 5 αγωνιστικές, η Θύελλα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, όσους έχει και ο ΑΟ Σύρου αλλά με έναν αγώνα λιγότερο, ενώ η Λάβα είναι στην 5η θέση με 9 βαθμούς και επίσης έναν αγώνα λιγότερο.

Στο βόλεϊ γυναικών, ο ΑΟ Θήρας πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Μαρκόπουλου, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με 1-3 σετ. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου βρίσκεται μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α1.

Στο μπάσκετ, οι άνδρες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης μετά από τρία παιχνίδια στην Γ’ εθνική κατηγορία δεν έχουν ακόμα καταφέρει να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Για την 3η αγωνιστική έχασαν στο ΔΑΠΠΟΣ από την Νίκη Αμαρουσίου με 81-76, ενώ επίκεινται αλλαγές στον πάγκο της ομάδας μετά την παραίτηση του προπονητή Χρήστου Κωνσταντινίδη.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη