Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 4-5/11

Θετικά ήταν τα περισσότερα αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες της Σαντορίνης το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου. Αναλυτικά:

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας επικράτησε εύκολα του Ηρακλή Κηφισιάς στο ΔΑΠΠΟΣ με 3-0 σετ για την 3η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ρούση να έχει στην αποστολή και δύο κορασίδες από τις ακαδημίες, τη Φλωρίνα Αντωνιάδη -που πήρε μάλιστα και χρόνο συμμετοχής- και την Παντελία Δαμίγου. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, για την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Θήρας θα έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στον Πανναξιακό.

Στο ποδόσφαιρο, για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στον 7ο όμιλο, ο Πανθηραϊκός έφερε λευκή ισοπαλία μέσα στη δύσκολη έδρα της Ερμιονίδας. Μετά από πέντε αγώνες η ομάδα της Σαντορίνης μετρά 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και με 5 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα μεταξύ 11 ομάδων.

Για το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε τέσσερις αγώνες αφού επικράτησε με 7-1 εκτός έδρας του ΑΣ Ίου και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο. Η Λάβα Εμπορείου ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τραγαίας στο γήπεδο των Φηρών, ενώ ο Καρτεράδος έχασε εκτός έδρας με 3-1 από το Φιλώτι.

Στο μπάσκετ, οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης συνεχίζουν αήττητοι κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα, αφού επικράτησαν εκτός έδρας του ΑΟ Πάρου με 36-48. Με τον ΑΟ Πάρου έπαιξαν και οι άνδρες της ΑΕΣ στον πρώτο τους αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων, όπου και νίκησαν εκτός έδρας με 56-63.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη