Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου

Λιγοστά ήταν τα θετικά αποτελέσματα που πέτυχαν οι ομάδες της Σαντορίνης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (18-19/2). Πιο συγκεκριμένα:

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Ηλιούπολη για την 18η αγωνιστική της Α1 γυναικών και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο μπάσκετ, για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής, οι άνδρες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ηττήθηκαν με 67-90 από την ΑΕ Πεντέλης και με 20 βαθμούς βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας (σε σύνολο 13 ομάδων). Αντίθετα, οι παίδες συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, καθώς με σκορ 42-54 πέτυχαν το 7/7 στην αναμέτρηση με τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό. Ο αγώνας των κορασίδων της ΑΕΣ με τον Μαρπησσαϊκό αναβλήθηκε.

Στο ποδόσφαιρο, για την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων  η Λάβα Εμπορείου ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΑΟ Μυκόνου με σκορ 2-0, ενώ η Θύελλα Καμαρίου έμεινε ισόπαλη στη Σύρο 0-0 με τον ΑΟ Πάγου. Για την Β’ κατηγορία ο Καρτεράδος ηττήθηκε στη Νάξο από τον Αστέρα Τραγαίας με 3-2.

Στις μικρότερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου, στην Κ14 ο Πανθηραϊκός επιβλήθηκε εκτός έδρας του Φιλωτίου με 0-7. Στην Κ12 η Λάβα Εμπορείου είχε δύο εκτός έδρας νίκες, 6-0 από τον ΑΟ Πάρου και 2-1 από τον Αστέρα Μαρμάρων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη