Ανασταίνεται η έκθεση Xenia

Με τη σφραγίδα της FORUM

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας, η τουριστική έκθεση Xenia επιστρέφει φέτος στο προσκήνιο. Με την υπογραφή πλέον της εταιρείας FORUM, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα, στην οποία μεταβιβάστηκε η έκθεση Xenia, η εμβληματική έκθεση κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με στόχο να αποκτήσει ξανά την αίγλη και τον θεσμικό ρόλο που της αναλογεί, αποτελώντας και πάλι σημείο αναφοράς για την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας.

Η έκθεση Xenia ήταν από το 1969, οπότε πρωτοδιοργανώθηκε, μέχρι το 2011 το καθιερωμένο ετήσιο σημείο συνάντησης των εκπροσώπων του ελληνικού τουρισμού. Η τελευταία προγραμματισμένη διοργάνωση του 2012 ματαιώθηκε υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Ο κ. Ν. Χουδαλάκης με τον κ. Ν.Κούμανη επισφραγίζουν τη μεταβίβαση της Xenia στην FORUM AE

Πέντε χρόνια μετά, σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός δείχνει να αναπτύσσεται γοργά και μαζί με αυτόν και οι ανάγκες για αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες, η FORUM, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων (HORECA, ARTOZA και FOOD EXPO) απαντά με ενθουσιασμό στην πρόκληση να προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις του τουρισμού την πιο ποιοτική πληροφόρηση για θέματα του κλάδου τους, αναβιώνοντας την Xenia.

Η νέα Xenia, μία premium και αποκλειστικά στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, θα φιλοξενηθεί στο ΜETROPOLITAN EXPO, το τριήμερο 25-26-27 Νοεμβρίου 2017.

Print Friendly, PDF & Email