Αναβολή στις εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στην Οία

Δε θα γίνει η διακοπή της κυκλοφορίας αύριο Τρίτη 15/5 και μεθαύριο Τετάρτη 16/5

Αναβάλλονται οι τεχνικές εργασίες που είχε προγραμματίσει από αύριο Τρίτη 15/5 νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης 16/5 ο ΔΕΔΔΗΕ στην Οία, οι οποίες θα οδηγούσαν σε διακοπή της κυκλοφορίας σε σημείο επί της Δημοτικής οδού Φηρών-Οίας.

Η αυριανή αναβολή προέκυψε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θήρας που μεταθέτει το έργο σε νέες ημερομηνίες, από τις 21:30 της Δευτέρας 21/5 μέχρι τις 10:00 της Τετάρτης 23/5.

Αναμένεται ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ για το αν τελικά οι αναγκαίες εργασίες για τη διασφάλιση της ομαλής ηλεκτροδότησης της Οίας το καλοκαίρι μπορούν να γίνουν εντός του προτεινόμενου από τον Δήμο χρονοδιαγράμματος.

Είχε προηγηθεί σημερινή επιστολή του προέδρου των ΚΤΕΛ και του προέδρου των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων, με την οποία εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους για το κλείσιμο του δρόμου για δυο μέρες μέσα στην τουριστική περίοδο, ενώ έκαναν λόγο και για επικινδυνότητα της παρακαμπτήριας διαδρομής, από την ταβέρνα “Σαντορίνη μου” προς Μπαξέδες, αν αυτή λειτουργούσε και προς τις δύο κατευθύνσεις.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη