20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανοίγει το Σάββατο η αυλαία για το 4ο Φεστιβάλ Στρογγύλη

Με τους Λεωνίδα Μπαλάφα και Φλώρα Χρυσού επί σκηνής

Share

Το καθιερωμένο μουσικό ραντεβού της Σαντορίνης, το 4ο Φεστιβάλ Στρογγύλη, θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ. Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:30, με τους Λεωνίδα Μπαλάφα και Φλώρα Χρυσού επί σκηνής.

Μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Λεωνίδας Μπαλάφας έρχεται στη Σαντορίνη για να παρουσιάσει παλιές και νέες του δημιουργίες.

Μαζί του οι: Διονύσης Κοκόλης (τρομπέτα), Λευτέρης Βαρθάλης (μπάσο-φωνητικά), Νίκος Χριστόπουλος (τύμπανα), Σπύρος Βρυώνης (ηλεκτρική κιθάρα-μπουζούκι-φωνητικά), Χρήστος Κυριαζής (σαξόφωνο).

Με ήδη έναν προσωπικό δίσκο και δύο singles στο ενεργητικό της και εν αναμονή της κυκλοφορίας της δεύτερης δισκογραφικής της δουλειάς, η Φλώρα Χρυσού έρχεται στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε με μια αγκαλιά τραγούδια. Το “Mάτια Ψηλά” που μόλις κυκλοφόρησε απο τη Music Modum Records, το “Αγίασε ψυχή μου”, καθώς και παλιά και νέα κομμάτια που υπογράφει η ίδια, σμίγουν με μελωδίες σπουδαίων καλλιτεχνών όπως οι Μάλαμας, Χαρούλης, Αγγελάκας κ.α.

Μαζί της επί σκηνής οι: Άλκης Δήμος (λαούτο, ούτι, τζουράς), Δημήτρης Θωμαίδης (κιθάρες), Φάνης Τσουγκριάνης (μπάσο), Αργύρης Κυριακό (τύμπανα)

Σάββατο 2/6, ώρα 20:30 | Προαύλιος χώρος κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΠΠΟΣ
Είσοδος: 15 ευρώ (ισχύει για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ)

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.

Σαντορίνη