20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανοικτή επιστολή Γιώργου Χάλαρη προς τους ψηφοφόρους της Σαντορίνης και της Θηρασίας

Share

Γιώργος Χάλαρης

Αγαπητές Συντοπίτισσες, Αγαπητοί Συντοπίτες,

Μόλις λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει και η επόμενη μέρα θα είναι πολύ διαφορετική για όλους μας.

Όπως γνωρίζετε συστρατεύτηκα με τη ΔΗΜ.ΑΡ και διεκδίκησα την ψήφο σας. Το αποτέλεσμα ήταν περισσότερο από ικανοποιητικό, ιδιαίτερα στη Σαντορίνη και στη Θηρασία.

Η επιλογή πολλών από σας και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, με ανέδειξε πρώτο σε ψήφους του ψηφοδελτίου της ΔΗΜ.ΑΡ στις Κυκλάδες και ήταν καθοριστική για το πολύ καλό αποτέλεσμα της ΔΗΜ.ΑΡ στο νομό.

ΖΗΤΩ και πάλι την ψήφο σας. Μία ψήφο καθοριστική καθώς μπορεί να εξασφαλίσει για τη Σαντορίνη βουλευτική έδρα.

Ας μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ένας Σαντορινιός βουλευτής, προερχόμενος μάλιστα από το χώρο της αυτοδιοίκησης, θα δώσει ώθηση στη λύση των μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν το νησί μας και τις Κυκλάδες ευρύτερα. Θα είμαι η φωνή σας εκεί που παράγεται το νομοθετικό έργο και ελέγχεται η κρατική εξουσία.

Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω στο ακέραιο αυτή την εντολή, παρεμβαίνοντας και συμβάλλοντας στην επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τη Σαντορίνη και τα νησιά μας. Αγωνιζόμενος, για την πρόοδο αυτού του τόπου, για να βγει η χώρα από την κρίση, για μια πιο δίκαιη κοινωνία, με ανακατανομή των βαρών, με ένα κράτος ταγμένο στην προσφορά του στον πολίτη, για την εξάλειψη της διαφθοράς, για μια κοινωνία όρθια, με ψηλά το κεφάλι, για μια περήφανη πατρίδα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤ. ΧΑΛΑΡΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με τη ΔΗΜ.ΑΡ
Πρώην Πρόεδρος Κοινότητα Οίας-Θηρασίας

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη