21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Θήρας – ΓΣ Ηλιούπολης την Τετάρτη στο ΔΑΠΠΟΣ

Share

Απέναντι στον ΓΣ Ηλιούπολης συνεχίζει την κούρσα του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών ο ΑΟ Θήρας. Η ομάδα της Σαντορίνης υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ την Τετάρτη 23/11, για την 7η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος, την ομάδα της Ηλιούπολης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00.

Ο ΑΟ Θήρας προέρχεται από ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Η Ηλιούπολη στην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της ΑΕΚ και μέχρι τώρα μετρά 2 νίκες και 4 ήττες. Θεωρητικά δεν αναμένεται να δυσκολέψει τον ΑΟ Θήρας, αρκεί βέβαια και στην πράξη οι αθλήτριες του Απόστολου Οικονόμου να μπουν στον αγώνα με σοβαρότητα και προσοχή, χωρίς να υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Η υποστήριξη των φιλάθλων από τις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ, σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη.

Μεταξύ των παιχνιδιών της 7ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ των δύο “αιωνίων” Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος αήττητος και χωρίς την παραμικρή απώλεια βαθμών (18 β.), ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 16 β. και μοναδική ήττα αυτήν την πρεμιέρας από τον ΑΟ Θήρας στο τάι μπρέικ.

Μια ακόμα αναμέτρηση που ενδιαφέρει βαθμολογικά τον ΑΟ Θήρας είναι αυτή μεταξύ του Μαρκόπουλου που βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς (όσους και ο ΑΟΘ) και του Πανναξιακού που βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, η αδύναμη φέτος ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη, η Ελπίδα Αμπελοκήπων τους Μακεδόνες Αξιού και ο Αίαντας Ευόσμου την Θέτιδα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη