ΑΟ Θήρας – Μαρκόπουλο την Τετάρτη στο ΔΑΠΠΟΣ

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το πρόγραμμα των ομάδων της Volleyleague γυναικών αυτή την εβδομάδα, καθώς η 5η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, ενώ λίγες ημέρες μετά, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου θα γίνει κανονικά η 6η αγωνιστική.

Ο ΑΟ Θήρας, που τρέχει ένα σερί τριών νικητήριων παιχνιδιών και προέρχεται απο νίκη στην έδρα του Πανναξιακού, θα υποδεχτεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ (ώρα 19:00) τον ΑΟ Μαρκοπούλου που μέχρι στιγμής βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας χωρίς συγκομιδή βαθμών.

Η ομάδα της Σαντορίνης φαντάζει ως το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο ο προπονητής κ. Γιώργος Ρούσης με δηλώσεις του στο atlantea κρατά χαμηλούς τους τόνους και ζητά προσοχή και συγκέντρωση.

“Την Τετάρτη παιζουμε με μια νεανική και ενθουσιώδη ομαδα που λόγω απειρίας και μόνο δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Εμείς απο την μεριά μας στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε και την βελτίωση εκτός απο την νίκη. Μετά από ντέρμπι και ειδικά μετά από το πώς ήρθε η νίκη για εμάς, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στα επόμενα παιχνίδια γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και οι στόχοι μας δεν περιορίζονται από αποτελεσματα σε μεμονωμένα παιχνίδια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούσης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, ο Άρης υποδέχεται τον Πανναξιακό, η Κόρινθος αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Πορφύρα, οι Μακεδόνες υποδέχονται τον Αίαντα και η Ηλιούπολη τον Ολυμπιακό. Ρεπό θα έχει ο Ηρακλής Κηφισιάς.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη