ΑΟ Θήρας – Θέτις Βούλας το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Την Θέτιδα Βούλας υποδέχεται το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (19:00) ο ΑΟ Θήρας για την 11η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, την τελευταία του α’ γύρου του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας της Σαντορίνης δεν είναι άλλος από το καθαρό 3ποντο που θα τη διατηρήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, χωρίς να μεγαλώσει η διαφορά από τον 3ο Πανναξιακό.

Για να το πετύχει αυτό, ο ΑΟΘ πρέπει να αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με την Hapoel Kfar Saba για το CEV Cup, να ξεπεράσει την κόπωση από τον αγώνα και το ταξίδι στο Ισραήλ και να παίξει συγκεντρωμένος και με σοβαροτητα απέναντι στην ομάδα της Θέτιδας που στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζεται σκληρά να πάρει έστω και έναν βαθμό, με άλλες φορές να το πετυχαίνει, άλλες όχι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η αναμέτρηση της Νάξου όπου ο Πανναξιακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Επίσης, η Ελπίδα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον Άρη και το Μαρκόπουλο υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην έδρα του Ολυμπιακού και η Ηλιούπολη στην έδρα των Μακεδόνων Αξιού.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη