Από την Αμερική στη Σαντορίνη για τον ΑΟ Θήρας η Γενιτσαρίδη

Ολοένα και πιο δυνατός γίνεται ο ΑΟ Θήρας που για μία ακόμη χρονιά έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών και να παραμείνει στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ. Αν και είχε εξασφαλίσει από πέρσι τη φετινή της παρουσίας στα ευρωπαϊκά σαλόνια, η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης αποφάσισε τελικά να μην πάρει μέρος στο Challenge Cup 2017-2018, οπότε επικεντρώνεται στους εγχώριους στόχους (πρωτάθλημα και κύπελλο) και φροντίζει με μεθοδικές κινήσεις να επενδύει σε δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ.

Η νέα προσθήκη στην ομάδα του ΑΟ Θήρας είναι η 24χρονη αθλήτρια Μαρία Γενιτσαρίδη που αγωνίζεται ως ακραία και παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους από την Άθλεση Ηρακλείου. Η αθλήτρια τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο αμερικάνικο πρωτάθλημα με τους Pittsburgh Panthers.

[adning id="140783"]


“Είμαι χαρούμενη που επιστέφω στην Ελλάδα μετα από τέσσερα χρόνια παραμονής μου στην Αμερική και συμμέτοχης μου στο Αμερικανικο πρωτάθλημα με την ομάδα των Pittsburgh Panthers. Είμαι ευτυχής που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την ομάδα της Σαντορίνης την σεζόν 2017-2018. O A.O Θήρας έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, και οι στόχοι για τη φετινή χρονιά θα είναι ακόμα υψηλότεροι” ανέφερε η Γενιτσαρίδη στις πρώτες της δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας της με τον ΑΟ Θήρας, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους της Σαντορίνης για την εμπιστοσύνη και εκφράζοντας την πεποίθηση πως με ομαδική προσπάθεια και συνεργασία θα πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη