22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Θήρας: Απολογισμός της περιόδου 2017-2018 και ευχαριστίες

Share

Με την ολοκλήρωση της αθλητικής περιόδου 2017-2018, που βρήκε τη γυναικεία ομάδα στην πρώτη τετράδα του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Θήρας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στη φετινή του πορεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η αθλητική περίοδος 2017-2018, έκτη για την ιστορία του συλλόγου και τέταρτη συνεχόμενη στην μεγάλη κατηγορία για το γυναικείο τμήμα έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά που κρίνεται επιτυχημένη μιας και η ομάδα μας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν τερμάτισε μέσα στην πρώτη τετράδα της Volleyleague.

Μια χρονιά που ήταν ιδιαίτερη, καθώς ήταν η τρίτη φορά που το νησί μας φιλοξένησε μεγάλο αθλητικό γεγονός, ο Α.Ο Θήρας δήλωσε παρών με την πρώτη του συμμετοχή σε τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδας και όλοι αναφέρονται στην υποδειγματική διοργάνωση του Final Four από την ομάδα μας και τον Δήμο που θα μείνει στην ιστορία.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε αυτούς που συνέβαλαν στη φετινή μας διαδρομή. Στις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο που είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές, στο φίλαθλο κοινό της Σαντορίνης και τους χορηγούς μας που ήταν αρωγοί και φέτος στην προσπάθεια όλων μας, αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν στην καθημερινότητα της ομάδας.

Από την πλευρά μας, βασιζόμενοι στην φιλοσοφία και στις αξίες που διέπουν τον σύλλογο, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο, ώστε ο Α.Ο. Θήρας να πρωταγωνιστεί όπως κάνει και σήμερα.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη