20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποσύρεται από το πρωτάθλημα Κυκλάδων η Λάβα Εμπορείου

Share

Την απόφαση να μη λάβει μέρος η Λάβα Εμπορείου στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο ποδοσφαίρου των Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωσή του του ΔΣ της ομάδας.

Στην ανακοίνωση αφήνονται αιχμές για εχθρικές προς την ομάδα διαιτησίες, ενώ γίνεται λόγος για άνιση μεταχείριση της ομάδας του Εμπορείου σε σχέση με άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Διευκρινίζεται πάντως πως η απόφαση απόσυρσης από το πρωτάθλημα και το κύπελλο αφορά μόνο στην ανδρική ομάδα και όχι στις ομάδες υποδομών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάβας Εμπορείου έχει ως εξής:

“Σε συνέχεια του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας σχετικά με την νέα ποδοσφαιρική χρονια αποφασίστηκαν τα εξής.

Πριν 4 χρονια αποφασίσαμε να κάνουμε μια αλλαγή σελίδας στον σύλλογό μας αναβαθμίζοντας ριζικά τον τροπο λειτουργίας του σε πρότυπα επαγγελματικής ομάδας, αφήνοντας πίσω τα οποία κακώς κείμενα, οργανώσαμε τις ακαδημίες μας φθάνοντας μεχρι σήμερα τα 150 παιδιά. Η ανδρική μας ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ κατηγορία ξεπερνώντας ολα τα εμπόδια και χωρίς καν τη φυσική της έδρα.

Την επόμενη χρονια η αγάπη μας για τον σύλλογό μας και η στήριξη του κόσμου μας μάς ώθησε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστούσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δυστυχώς όμως κάποιοι άνθρωποι που αποκαλούνται διαιτητές και βοηθοί, κάνοντας χατήρια με τοπικιστικό συμφερόν ακόμη και σήμερα τους βλέπουμε στα γήπεδα των Κυκλάδων, είχαν διαφορετική άποψη στερώντας μας με τον χειρότερο τρόπο την όποια πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθληματος και της συμμετοχής μας στον τελικο κυπέλλου Κυκλάδων.

Αυτό όμως δε σταμάτησε εκεί, καθώς γίναμε μάρτυρες ακόμη μιας εχθρικής συμπεριφοράς προς την ομάδα μας, καθώς χωρίς δίκη μας υπαιτιότητα το πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου καθυστέρησε να ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα τα μπαράζ ανόδου να ξεκινήσουν ενώ στο νησί μας ήδη είχε ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και οι ποδοσφαιριστές μας λόγω επαγγελματικών υποχρεωσεων να μην μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή.

Ενημερώσαμε άμεσα με επιστολή μας τη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη μη συμμετοχή μας στα μπαράζ, ώστε να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στο πρωτάθλημα και αντί αυτού δεχτήκαμε μια ποινή εξόντωσης με χρηματικό ποσό και αφαίρεση 6 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις που μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και να επανέρχονται ανάλογα τις ανάγκες τους, χωρίς την παραμικρή επίπληξη.

Είχαμε αναφέρει αρκετές φορές οτι δε θα επιτρέψουμε σε κανεναν να παίζει με τα όνειρά μας, τις θυσίες μας και την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο. Για τους λόγους αυτούς αποφασίζουμε ομόφωνα να μην συμμετέχουμε με την ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα και κύπελλο Κυκλάδων παρά μόνο με τις παιδικές μας ομάδες στις κατηγορίες Κ18 και κάτω.

Δε θα παρατήσουμε το όνειρό μας, αλλά δε επιτρέψουμε άλλο να γίνονται αδικίες σε βάρος του συλλόγου μας. Θα δώσουμε τη μάχη να φτιάξουμε και να επενδύσουμε ώστε να ανακατασκευαστεί η φυσική μας έδρα, τότε να είστε σίγουροι ότι θα αρχίσετε να μας σέβεστε ξανά… Εις το επανιδείν…”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη