20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άρωμα Champions League στη Μύκονο

Το Heineken Champions Voyage στο νησί των ανέμων από φέτος και μέχρι το 2019

Share

Το Heineken Champions Voyage, μια μεγάλη και παγκόσμια διοργάνωση της Heineken, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο UEFA Champions League, διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φέρνει τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος.

Μέχρι πέρσι γινόταν στην Ίμπιζα της Ισπανίας με την ονομασία Heineken Ibiza Final, ενώ από φέτος και τρία χρόνια μεταφέρεται στην Ελλάδα και θα φιλοξενηθεί στη Μύκονο, πλέον ως Heineken Champions Voyage. Περισσότεροι από 500 τυχεροί φίλοι του ποδοσφαίρου και της Heineken από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και διασημότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου, θα επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο και θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, ανακαλύπτοντας τα πανέμορφα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Το Heineken Champions Voyage συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας σε περισσότερες από 50 χώρες.

[adning id="140783"]

Το Heineken Champions Voyage θα γίνει φέτος στις 3-5 Ιουνίου, γιορτάζοντας τον τελικό του UEFA Champions League που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ της Ουαλίας και συνεπάγεται την πολύ μεγάλη προβολή του Νοτίου Αιγαίου, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια επικοινωνίας.

Η παρουσίαση του Heineken Champions Voyage έγινε χθες, Τετάρτη 5/4, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην Αθήνα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Μηνά Ζωούλλη, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά, και τον κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο, εκπρόσωπο του ΣΕΤΕ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Navigator Travel & Tourism.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

“Η επιλογή και η εμπιστοσύνη της διεθνούς Heineken στη χώρα μας, στο Νότιο Αιγαίο και στη Μύκονο, έρχεται σε μια περίοδο που την χρειαζόμαστε. Στην εξωστρεφή Μύκονο, για τα επόμενα 3 χρόνια θα συναντώνται οι πρωταθλητές. Ο τόπος που αγαπά την εξωστρέφεια και κάνει πρωταθλητισμό, βγαίνει ξανά μπροστά, διεθνώς, στην προσπάθεια αναστροφής της εικόνας της χώρας μας. Ευχαριστούμε την Heineken για την εμπιστοσύνη. Θα δουλέψουμε σκληρά για να δικαιώσουμε όσους αναγνωρίζουν την αξία μας, μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη