Κύπελλο βόλεϊ: Άρωμα Κυκλάδων στην ημιτελική φάση

Αντιμέτωπος με τον Πανναξιακό θα βρεθεί ο ΑΟ Θήρας στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Οι αγώνες θα γίνουν στο πλαίσιο του Final 4 του θεσμού που θα πραγματοποιηθεί στις 6-7 Απριλίου στην πόλη των Σερρών. Η σειρά των αγώνων και οι ώρες θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση με τον τηλεοπτικό πάροχο που θα τους μεταδώσει.

Για τον ΑΟ Θήρας θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε Final 4 κυπέλλου και μάλιστα συνεχόμενη, μετά την περσινή του παρουσία στη διοργάνωση που φιλοξένησε η Σαντορίνη.

Ο Πανναξιακός μετρά πέντε παρουσίες σε Final 4, αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη, ενώ τρεις φορές (2018, 2017, 2014) έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο πολυνίκης του θεσμού Ολυμπιακός μετρά οκτώ τίτλους, όλους σερί από το 2011, και στην ενδέκατη συμμετοχή του σε Final 4 φέτος έχει στόχο το ένατο κύπελλο της ιστορίας του.

Η ΑΕΚ, που αγωνίζεται φέτος στην Pre League, επιστρέφει σε Final 4 μετά το 2016 όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, για να χάσει τελικά από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα ήταν επίσης φιναλίστ στον τελικό του 2011 και του 2013.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη