Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου

Το μπάσκετ έχει την τιμητική του αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη, αφού το νησί θα φιλοξενήσει το Final 4 των κορασίδων Κυκλάδων. Αναλυτικά το αθλητικό μενού περιλαμβάνει:

Σάββατο 1 Απριλίου
Ώρα 17:00 – Στον α’ ημιτελικό του Final 4 των κορασίδων, η ΑΕΣ αντιμετωπίζει στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την ομάδα του Περιστεριώνα.

Ώρα 18:00 – Στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών η Λάβα Εμπορείου θα υποδεχτεί την ομάδα ΑΜΣ Φιλωτίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες.

Ώρα 19:00 – Οι κορασίδες του ΑΟ Ερμούπολης θα αναμετρηθούν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ με αυτές του Μαρπησσαϊκού για το δεύτερο εισιτήριο που θα οδηγήσει στον μεγάλο τελικό του Final 4 μπάσκετ Κυκλάδων.

[adning id="140783"]

Κυριακή 2 Απριλίου
Ώρα 14:00 – Η ανδρική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης δίνει σημαντικό αγώνα για την παραμονή της στην Γ΄εθνική κατηγορία, απέναντι στην ομάδα Πόλις Καλλιθέας.

Ώρα 17:00 – Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός του Final 4, ανάμεσα στους ηττημένους των δύο ημιτελικών.

Ώρα 19:00 – Ο μεγάλος τελικός του Final 4 που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα κορασίδων στις Κυκλάδες.

Εκτός έδρας
Το Σάββατο 1/4 (19:30) η ομάδα Κ12 της Θύελλας Καμαρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Πάρου.

Την Κυριακή 2/4 (10:00) η Κ12 της Λάβας Εμπορείου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Νάξου. Το μεσημέρι της Κυριακής ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Αγ. Ιερόθεο για την 24η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη