Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 10-11/3

Η πρόκριση της Θύελλας Καμαρίου στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων και η σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Πανθηραϊκού επί της Θύελλας Ραφήνας ξεχωρίζουν στην αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε.

Ας δούμε αναλυτικά:

Ποδόσφαιρο
Μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση στο γήπεδο της Ραφήνας, ο Πανθηραϊκός επικράτησε με σκορ 1-2 της Θύελλας Ραφήνας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Τα γκολ για την ομάδα της Σαντορίνης πέτυχαν οι Αγοραστός (5′) και Ντούμος (20′), ενώ για τη Θύελλα Ραφήνας μείωσε ο Μανουσάκης στο 22′. Με τη νίκη του αυτή, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ο Πανθηραϊκός βρίσκεται με 25 βαθμούς στην 5η θήση της βαθμολογίας στον 7ο όμιλο.

Σπουδαία νίκη πέτυχε και η Θύελλα Καμαρίου επί της Άνω Μεράς με 1-0 στο γήπεδο του Καμαρίου, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων, για δευτερη φορά στην ιστορία της. Το γκολ πέτυχε στο 90′ ο Αποστολίδη.

Για την 13η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, Φιλώτι και Λάβα Εμπορείου ήρθαν ισόπαλοι στη Νάξο με σκορ 2-2.

Βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας ηττήθηκε με 3-0 σετ στην έδρα των Μακεδόνων Αξιού, χάνοντας πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volleyleague, που οδηγεί σε πλεονέκτημα έδρας στου αγώνες Play off.

Μπάσκετ
Για την 14η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ζευς-Λύκοι 20-0 α.α.
Αετός 1-Α.Ε.Σ Παίδες 65-59
Γερόλυκοι-Αετός 2 35-57
Βετεράνοι-Two Brothers 44-60
Πήγασος-Α.Ε.Σ Έφηβοι 82-83

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη