20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 3-4/11

Share

Ο ΑΟ Θήρας ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague, επικρατώντας εύκολα του Αρη με 3-0 σετ στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ. Μετά το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Σαντορίνης ετοιμάζεται για την παρθενική της εμφάνιση στο ευρωπαϊκό Challenge Cup την Τετάρτη απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, αλλά και για για το ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανναξιακό το Σάββατο.

Στο τοπικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου στη Γ’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Η Θύελλα βρίσκεται με 10 βαθμούς στη 2η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή. Ο Πανθηραϊκός είναι στην 6η θέση με 5 βαθμούς.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Κ14, τα αντίστοιχα τμήματα του Πανθηραϊκού και της Θύελλας Καμαρίου αντιμετώπισαν διαδοχικά τον Πανναξιακό. Και οι δύο ομάδες της Σαντορίνης πέτυχαν νίκες με μεγάλη διαφορά τερμάτων, ο Πανθηραϊκός με 7-0 και η Θύελλα με 5-1.

Στο μπάσκετ, για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα των Κυκλάδων, οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης νίκησαν με 61-48 την ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, ενώ οι παίδες της ΑΕΣ επικράτησαν επίσης των Φαναριών με 71-62.

Τέλος, για την 1η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, οι Λύκοι επικάτησαν του Αετού 2 με 46-49 μετά από έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές και σασπένς. Ο Αετός 1 νίκησε στην παράταση την ομάδα Ζευς με 53-56, ενώ οι Two Brothers έκαναν ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα, νικώντας εύκολα την Πυροσβεστική με 33-57.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη