Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 31/3-1/4

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Πανθηραϊκός που επικράτησε την Κυριακή 1/4 εκτός έδρας της Τριγλίας Ραφήνας με 1-3. Αυτή ήταν η 8η νίκη του Πανθηραϊκού, που σε συνδυασμό με τις 8 ισοπαλίες και τις 4 ήττες, του έδωσαν 32 βαθμούς που τον φέρνουν στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στον 7ο όμιλο όπου αγωνιζόταν, ισοβαθμώντας με τον ΑΟ Χαλκίς. Τα γκολ για τον Πανθηραϊκό πέτυχαν οι Περιάλης (31′), Ντάμζι (74′), Μάνιας (91′).

Με νίκη έκλεισε τους αγώνες του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΑΟ Θήρας που για την 22η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών επιβλήθηκε του Πορφύρα με 3-0 σετ. Η ομάδα της Σαντορίνης έφτασε τους 44 βαθμούς και στην 3η θέση της βαθμολογίας. Για τη φάση των play off θα αντιμετωπίσει τον 2ο Άρη με μειονέκτημα έδρας.

Την ήττα από την ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια γνώρισαν τόσο οι άνδρες όσο και οι παμπαίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης. Σε αγώνες που έγιναν στο ΔΑΠΠΟΣ, οι άνδρες ηττήθηκαν με 55-75, ενώ οι παμπαίδες με 30-69.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη