Αθλητικό Σαββατοκύριακο 10-11/12 στη Σαντορίνη

Περιορισμένη θα είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο η αθλητική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, καθώς η συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ οδήγησε σε αναβολή τους αγώνες των πρωταθλημάτων Κυκλάδων. Ωστόσο, Πανθηραϊκός και Αθλητική Ένωση Σαντορίνης δίνουν σημαντικούς εντός έδρας αγώνες για την Γ εθνική ποδοσφαίρου και μπάσκετ αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Για την 5η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ “ΔΑΠΠΟΣ Basketball League 2016-2017” θα αγωνιστούν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ:
– Α.Ε.Σ Έφηβοι – Αφρός στις 16:00
– Αετός 1 – Αετός 2 στις 17:45
– 2 Brothers – Βετεράνοι στις 19:30

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Ώρα 12:15 – Με το παιχνίδι Α.Ε.Σ Παίδες – Πύραυλος θα πέσει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ώρα 15:00 – Για την 12η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών τον Εργοτέλη. Η ομάδα της Κρήτης μετρά 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 9 αγώνες και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς. Ο Πανθηραϊκός, μετά από 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 10 αγώνες, βρίσκεται στην 10η θέση με 11 βαθμούς και μετά τον αποκλεισμό του από το κύπελλο της Γ εθνικής, επικεντρώνει τις προσπάθειές του για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ώρα 15:30 – Οι άνδρες της ΑΕΣ υποδέχονται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον Άρη Νικαίας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη