Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου

Πλούσια αγωνιστική δράση προβλέπεται για το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου στη Σαντορίνη. Καιρού επιτρέποντος λοιπόν, καθώς κάποιες ομάδες μετακινούνται ακτοπλοϊκώς, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Ώρα 19:00 – Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών θα γίνει στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ μεταξύ του ΑΟ Θήρας και των Μακεδόνων Αξιού.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου
Ώρα 13:00 – Οι ομάδες της Κ12 του Πανθηραϊκού και της Θύελλας Καμαρίου θα αναμετρηθούν στο γήπεδο του Playland στη Μεσαριά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων της κατηγορίας τους.

Ώρα 13:30 – Ο Πανθηραϊκός υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών την Θύελλα Ραφήνας για την 8η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ εθνικής.

Ώρα 14:30 – Με την αναμέτρηση Πειρατές-Ζευς θα ανοίξει στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Dappos Basketball League

Ώρα 16:15 – Συνέχεια αναμετρήσεων για το Dappos Basketball League με το παιχνίδι Γερόλυκοι-ΑΕΣ Έφηβοι

Ώρα 18:00 – Βετεράνοι και Παίδες ΑΕΣ θα συνεχίσουν το μπασκετικό απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Ώρα 19:45 – Με το παιχνίδι Πήγασος-Αετός 2 θα κλείσει η 5η αγωνιστική του Dappos Basketball League.

Εκτός έδρας
Οι άνδρες και οι κορασίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα βρεθούν στη Νάξο, όπου θα αντιμετωπίσουν οι μεν άνδρες το Σάββατο στις 21:00 τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, ενώ οι κορασίδες στις 10 το πρωί της Κυριακής τον Πανναξιακό.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη