Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου

Βόλεϊ
Για τη 18η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται το Σάββατο στις 19:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, τον ΑΟ Μαρκοπούλου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, στις 21:00, ακολουθούν οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας απέναντι στον Απόλλωνα Νάξου, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής στις 12:00, τη σκυτάλη παίρνουν οι παγκορασίδες κόντρα στην ίδια ομάδα από τη Νάξο.

Ποδόσφαιρο
Για την 18η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται την Κυριακή στις 11:30 στο γήπεδο του Καμαρίου τον Αιολικό. Για την ίδια αγωνιστική, ο Πανθηραϊκός αγωνίζεται στις 15:00 εκτός έδρας απέναντι στον ΑΟ Αγίων Αναργύρων.

Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, ο ΑΟ Καρτεράδος αγωνίζεται σήμερα Παρασκευή (1/3) στη Νάξο απέναντι στον ΑΟ Μύκονου σε αγώνες μπαράζ μεταξύ των 3ων ομάδων των τριών ομίλων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Για την κατηγορία Κ16, η Θύελλα Καμαρίου αγωνίζεται το Σάββατο στις 19:00 εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου. Για την κατηγορία Κ12, οι αντίστοιχες ομάδες της Θύελλας και του Πανθηραϊκού υποδέχονται αμφότερες το Φιλώτι. Η μεν Θύελλα το Σάββατο στις 17:00, στο γήπεδο του Καμαρίου, ο δε Πανθηραϊκός την Κυριακή στις 12:00 στο Playland.

Μπάσκετ
Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αυτό το Σαββατοκύριακο ταξιδεύουν στη Νάξο. Το Σάββατο στις 20:00, οι άνδρες αντιμετωπίζουν την ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, ενώ την Κυριακή στις 10:00 οι γυναίκες θα αναμετρηθούν με τον Πανναξιακό.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ, την Κυριακή θα γίνουν τρεις αγώνες νοκ άουτ για την πρόκριση στο final 4 του θεσμού:
Αετός 1 – Αετός 2 στις 16:00
Λύκοι – Λιμεναρχείο στις 17:45
Two Brothers – Πήγασος στις 19:30

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη