22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου

Share

Περιορισμένη θα είναι η αθλητική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Σαντορίνης. Το πρόγραμμα ανά άθλημα έχει ως εξής:

Ποδόσφαιρο
Για την Κ18 του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (26/1 – 20:00) στη Νάξο τον ΠΑΣ Νάξου. Στη Νάξο θα ταξιδέψει και η Θύελλα Καμαρίου, όπου το πρωί της Κυριακής 28/1 θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό για την 9η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Το μεσημέρι της Κυριακής (12:00) η ομάδα Κ16 του Πανθηραϊκού θα υποδεχτεί στο γήπεδο των Φηρών την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Νάξου.

Η ανδρική ομάδα του Πανθηραϊκού δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Θύελλα Καμαρίου την προσεχή Τετάρτη για το Κύπελλο Κυκλάδων.

[adning id="140783"]


Μπάσκετ
Οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αντιμετωπίζουν το Σάββατο 27/1, ώρα 20:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, τον Πανναξιακό για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΣΚΚ. Νωρίτερα, στις 19:15 η ΑΕΣ θα κόψει την πίτα της για τη νέα χρονιά.

Για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, την Κυριακή 28/1 θα γίνουν οι εξής αναμετρήσεις: Αετός 2-Επαλαίμαχοι (14:30), Αετός 1-Πήγασος (16:15), Γερόλυκοι-Two Brothers (18:00).

Βόλεϊ
Για την 14η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας θα αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Ηρακλή Κηφισιάς. Ωστόσο η ομάδα της Κηφισιάς πριν λίγες μέρες αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, οπότε ο ΑΟ Θήρας θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα χωρίς να γίνει η αναμέτρηση. Η ομάδα της Σαντορίνης ετοιμάζεται πλέον για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης 31/1 με τον Αίαντα Ευόσμου για τη φάση των 16 του κυπέλλου. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στον μέγιστο βαθμό από τους φίλους της.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη