22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου

Share

Περιορισμένη είναι η αθλητική δραστηριότητα για τη Σαντορίνη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις φετινές τους υποχρεώσεις. Ας δούμε αναλυτικά ανά άθλημα:

Βόλεϊ
Το Σάββατο 31/3 στις 18:00, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον Πορφύρα για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Μπάσκετ
Το πρωί της Κυριακής 1/4 στις 10:00, οι παμπαίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αντιμετωπίζουν το αντίστοιχο τμήμα της ομάδας ΑΠΑΣ Τα Φανάρια από τη Νάξο, για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΣΚΚ. Θα ακολουθήσει στις 12:00 ο αγώνας των αντρικών τμημάτων των δύο συλλόγων.

Ποδόσφαιρο
Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του στην Γ’ εθνική κατηγορία και την επόμενη χρονιά, ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τρίγλια Ραφήνας, την Κυριακή 1/4 στις 16:00.

Η Λάβα Εμπορείου θα αγωνιζόταν το Σάββατο 31/3 με τον Παμμηλιακό, ωστόσο αποσύρθηκε από τη β’ βάση του πρωταθλήματος Κυκλάδων, καθώς αδυνατούσε να συγκροτήσει 11άδα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών της. Έτσι οι αγώνες που θα έδινε κατακυρώνονται με σκορ 3-0 υπέρ των αντιπάλων της, ενώ επιπλέον έχει ως ποινή χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη