Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου

Πλούσια αγωνιστική δράση επιφυλάσσει το Σαββατοκύριακο, με τους φιλάθλους της Σαντορίνης να έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε αγώνες βόλεϊ, ποδοσφαίρου. Αναλυτικά:

Σάββατο 3/2
Ώρα 17:30 – Στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών ο Καρτεράδος υποδέχεται τον Πανναξιακό για την 10η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Ώρα 19:00 – Ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ τον Πανναξιακό για την 15η αγωνιστική της Volleyleague, σε έναν αγώνα που προδιαγράφεται ως ντέρμπι.

Κυριακή 4/2
Ώρα 10:00 – Οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αντιμετωπίζουν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τους παίδες του ΑΟ Πάρου για το πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων.

Ώρα 12:30 – Για την 14η αγωνιστική του 7ου ομίλου στη Γ’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών τον Αήττητο Σπάτων.

Ώρα 12:30 – Το ανδρικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης υποδέχεται το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟ Πάρου για το πρωτάθλημα μπάσκετ στις Κυκλάδες.

Ώρα 14:30 – Για την 11η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ θα αναμετρηθούν οι Γερόλυκοι με τους Βετεράνους.

Ώρα 16:15 – Επίσης για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ Two Brothers και Πήγασου.

Ώρα 18:00 – Με την αναμέτρηση Ζευς – Αετός 2 ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Εκτός έδρας:
Η Κ18 του Πανθηραϊκού αντιμετωπίζει σήμερα (2/2 – 20:00) στην Πάρο την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Πάρου, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων της κατηγορίας της.

Το Σάββατο 3/2 (ώρα 19:30) η Κ14 της Θύελλας Καμαρίου αγωνίζεται στη Νάξο απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Νάξου.

Την Κυριακή 4/2 (ώρα 10:00) η Θύελλα Καμαρίου αντιμετωπίζει στη Νάξο το Φιλώτι για την 10η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη