Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου

Το Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών που διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Σαντορίνη κυριαρχεί στην αθλητική ατζέντα αυτού του τριημέρου. Ο ΑΟ Θήρας για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται στην τελική φάση του κυπέλλου και ελπίζει για το καλύτερο δυνατό. Ωστόσο σημαντικούς αγώνες δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο και οι εκπρόσωποι της Σαντορίνης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Παρασκευή 2/3
Ώρα 18:00 | Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας στον α’ ημιτελικό του Final 4 για το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών
Ώρα 20:30 | Ηλυσιακός – Πανναξιακός στον β’ ημιτελικό του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών

Σάββατο 3/3
Ώρα 20:00 | Ο τελικός για το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών μεταξύ των νικητών των δύο ημιτελικών της Παρασκευής.

[adning id="140783"]

Κυριακή 4/3
Ώρα 12:00 | Η Λάβα Εμπορείου υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών τον Πανναξιακό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας.

Εκτός έδρας
Οι άνδρες και οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα αγωνιστούν στη Νάξο. Οι Έφηβοι θα συναντήσουν τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια (3/3 – 19:00) στην αναμέτρηση που θα δώσει, σε μία από τις δύο ομάδες, το εισιτήριο για το Final 4 Εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο την επόμενη εβδομάδα. Το ανδρικό τμήμα θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό ΑΟΝ (4/3 – 10:00) για την 6η αγωνιστική του κυκλαδικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο ΑΟ Καρτεράδος ταξιδεύει στην Ίο όπου θα αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Όμιλο Ίου (4/3 – 11:00) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη