Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου

Πλούσιο θα είναι το εντός έδρας αθλητικό μενού για τους φιλάθλους της Σαντορίνης, το Σαββατοκύριακο 3-4 Νεομβρίου.

Ποδόσφαιρο
Τοπικο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική της Γ’ εθνικής κατηγορίας έχουμε την Κυριακή 4/11, ώρα 15:00, στο γήπεδο των Φηρών, όπου ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τη Θύελλα Καμαρίου. Στον πάγκο των γηπεδούχων θα κάτσει για πρώτη φορά ο νέος προπονητής της ομάδας Γιάννης Σιλεβίστας.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Κ14, το Σάββατο 3/11 στις 17:00, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών, την αντίστοιχη ομάδα του Πανναξιακού. Μια μέρα μετά, την Κυριακή 4/11, ώρα 12:00, την ίδια ομάδα αντιμετωπίζει και η Θύελλα στο γήπεδο του Καμαρίου.

Βόλεϊ
Για πρώτη φορά στη φετινή Volleyleague γυναικών, ο ΑΟ Θήρας παίζει μπροστά στους φιλάθλους του, έχοντας να αντιμετωπίσει έναν παραδοσιακά δυνατό αντίπαλο, τον Άρη. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, το Σάββατο 3/11, ώρα 19:00.

Μπάσκετ
Για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων, οι έφηβοι της ΑΕΣ ξεκινούν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις εντός έδρας, αντιμετωπίζοντας τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, το Σάββατο 3/11, ώρα 21:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Το επόμενο πρωί στις 11:00, οι παίδες της ΑΕΣ αντιμετωπίζουν τους παίδες του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Τέλος, την Κυριακή ξεκινά και το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις παρακάτω αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική:
Αετός 2 – Λύκοι (13:30)
Ζευς – Αετός 1 (17:00)
Πυροσβεστική – Two Brothers (18:45)

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη